Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Photometria - Ioannina Photo Festival


Από 22 μέχρι 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα το Φεστιβάλ Φωτογραφίας "Φωτομετρία".
Πρόκειται να περιλαμβάνει προβολές ταινιών μικρού μήκους, προβολή video art, εκθέσεις φωτογραφίας, διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τα "πρόσωπα" – όπου θα μπορούν να συμμετέχουν άτομα από όλα τα μέρη της Ελλάδος – και θεσμοθέτηση βραβείων και κριτικής επιτροπής. Η επιτροπή θα αποτελείται από τους φωτογράφους Αndre Bakker και Κωστή Εμμανουηλίδη, καθώς και τον Ξενοφώντας Μπίτσικας, Καθηγητή Πλαστικών Τεχνών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Σχετικά με το διαγωνισμό
Ο διαγωνισμός έχει θέμα: "Πρόσωπα" και μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από όλη την Ελλάδα, στέλνοντας μια φωτογραφία. Το χρονικό διάστημα αποστολής φωτογραφιών είναι 8 Απριλίου έως 16 Μαίου.
Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι συμμετέχοντες βρίσκονται εδώ (κλικ), όπου μπορεί το κοινό να ψηφίζει. Η τελική βαθμολογία των 3 καλύτερων φωτογραφιών του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στις 30 Μαΐου και θα υπολογιστεί κατά 70% από την κριτική επιτροπή και 30% από το κοινό.

Εάν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες, θα διαπιστώσετε ότι ο υποφαινόμενος έχει ήδη λάβει μέρος στο διαγωνισμό, με μια φωτογραφία που ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις.
Και για όσους δεν την πρόσεξαν, ο γράφων σας την υποδεικνύει με ταπεινότητα και μετριοφροσύνη: ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Εάν θέλετε ρίχνετε και καμιά ψήφο... λέμε τώρα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, το διαγωνισμό και τις παράλληλες εκδηλώσεις επισκεφτείτε το site www.photometria.gr

ΥΓ. Καλούνται οι γνωστοί καλλιτέχνες φωτογράφοι (ghost_dog, kalpman και λοιπή παρέα), "γεφυριώτες" και μη, να λάβουν και εκείνοι μέρος στο διαγωνισμό και να μην το αμελήσουν!

2 σχόλια:

  1. καλα για το κεντρικο προσωπο της φωτο δεν εχω τι να πω!!!!!μπραβο πολυ καλη επιλογη!!!!!α και να σε ρωτησω μπορω να ψηφισω και παραπανω απο μια φορα????
    καλη επιτυχιαααααααααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζω, ούτε το δοκίμασα, καθότι είπα να κρατήσω χαρακτήρα! Πάντως χρειάζεται να δηλώσεις e-mail. Τώρα, κατά πόσον αυτό αποτελεί περιορισμό, δε μένει παρά να το δοκιμάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες και συ...