Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Όλη η αλήθεια για το παιχνίδι ΠΑΣ-ΟΦΗ (10/1/2011)

Για το παιχνίδι εκείνης της Δευτέρας, πολλά έχουν ειπωθεί, άλλα τόσα έχουν γραφτεί και πολλή λάσπη έχει ανακατευτεί.
Δε θα αναφερθώ για το αγωνιστικό κομμάτι - τα πάντα είναι καταγεγραμμένα στα αθλητικά sites.
Ούτε θα αναφερθώ στα παρά-αγωνιστικά και στα "επεισόδια". Είμαι ξεκάθαρος, ότι οποιαδήποτε μορφή γηπεδικής βίας με βρίσκει αντίθετο. Και συμφωνώ ότι ο ΠΑΣ θα πρέπει να τιμωρηθεί για την εισβολή του ανεκδιήγητου οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, που ήθελε να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στον τερματοφύλακα Βεζυρίδη.

Θα ήθελα να αναφερθώ όμως στην οργανωμένη λασπολογία κατά του ΠΑΣ μετά από εκείνο το παιχνίδι. Σε συμπαράταξη όλοι οι παράγοντες του ΟΦΗ, οι πολιτικάντηδες και τοπικοί άρχοντες της Κρήτης, ο καθένας για τους δικούς του λόγους θεώρησαν ότι "βιάστηκε παραφύσην" η Κρήτη και με οργισμένα μανιφέστα καλούν υπουργούς γραμματείς και φαρισαίους να δικαιώσουν τον ΟΦΗ για το πλήγμα που δέχτηκε, γλιτώνοντας από θαύμα στη ζούγκλα των Ζωσιμάδων. Μόνο Π.Δ δεν ζήτησαν για την παραδειγματική τιμωρία των hoologans Γιαννιωτών. Οι δε οργανωμένοι οπαδοί δήλωσαν ότι "έχει οπλιστεί το χέρι τους".

Λάσπη, πολύ λάσπη. Κατά της ΠΑΕ. Κατά των φιλάθλων του ΠΑΣ. Λασπολογία που συνέχισε και ο α(θ)λητικός τύπος. Μια λασπολογία που ξεκίνησε από την άνανδρη συμπεριφορά του τερματοφύλακα Βεζυρίδη να προσποιηθεί τον τραυματία. Βαριά τραυματία, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα, που ζήτησε διακομιδή στο νοσοκομείο, όπου δε διαγνώστηκε κανένας τρυματισμός (ω!)

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις λένε. Το βίντεο πόσες είναι;
Ιδού όλη η αλήθεια για τον τραυματισμό του Βεζυρίδη.


Κύριε(;) Βεζυρίδη πρέπει να λογοδοτήσεις. Είσαι η πέτρα του σκανδάλου. Ο συνάδελφός σου κύριος Σηφάκης δε σου δίδαξε τίποτα; Κύριε Αναστόπουλε και κύριοι παράγοντες του ΟΦΗ, οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα παίζοντας ποδόσφραιρο και όχι με προσποιητούς τραυματισμούς στις δικαστικές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες και συ...