Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Cult παραλληλισμοί, cult ημέρες

Μετά την ολοκλήρωση των Περιφεριακών-Δημοτικών-Ευρω-Εκλογών και την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, ο καθένας έχει πάρει τα μηνύματά του, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και η "επόμενη μέρα" είναι ανοικτή σε συζήτηση και ερμηνεία.
Κάτι που αποτελεί πλέον γεγονός και ανάμεσα από πολλά, προβλημάτισε και προβλήθηκε αρκετά από τα ΜΜΕ, είναι η επικράτηση Μώραλη-Μαρινάκη (θρύλος θεός Ολυμπιακός, Superleague, εφοπλισμός κλπ) στο Δήμο Πειραιώς, η επικράτηση Μπέου (παράγοντα του ποδοσφαίρου, της νύχτας, των στημένων, υπόδικο κλπ) στο Δήμο Βόλου και το ότι η Χ.Α. αναδείχτηκε τρίτη δύναμη (πίσω από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) στις Ευρωεκλογές.
Ακούστηκαν και οι πρώτες δηλώσεις των νικητών, όπου μέσα σε κλίμα γηπεδικής-οπαδικής ατμόσφαιρα, η λέξη δημοκρατία  και οι δακρύβρεχτες ευχαριστίες προς γονείς και κηδεμόνες ήταν must. Γενικά, ακούστηκαν πολλές ομορφιές σε όλες αυτές τις πρώτες δηλώσεις.

Έτσι, όλα αυτά, αν τα κάνω μια μείξη, άθελά του το μυαλό μου δημιουργεί έναν παραλληλισμό και συνειρμικά φτάνει σε μια cult ελληνική ταινία του '80... "Χούλιγκανς, Κάτω τα χέρια από τα νιάτα". Ωραία ταινία.
Ένα απόσπασμα, λοιπόν, είναι αυτό:

Την cult-ίλα τη ζούμε. Μάιος 2014.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Δωδέκατος Παίκτης έκανε πάλι το χρέος του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες και συ...