Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Joanna Drigo live στην Ξάνθη

Τετάρτη 16/11 και το Μικρό bar στην Ξάνθη υποδέχτηκε τη γλυκύτατη Joanna Drigo (Ιωάννα Δριγκοπούλου), η οποία μπροστά σε ένα -επιεικώς- αγενές* κοινό πραγματοποίησε μια solo acoustic εμφάνιση.
Για περίπου δυο ώρες, τραγούδησε ορισμένα δικά της κομμάτια (όπως το "Αλλεργία στις δεσμεύσεις") και πολλά άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως Manu Chao, Pink Floyd, Natalie Merchant, Radiohead, Hooverphonic, U2, PJ Harvey, Bob Marley αλλά και Σιδηρόπουλο, Κηλαϊδόνη, Παυλίδη, Πυξ Λάξ, Τσιτσάνη, Μούτση, Χατζηδάκι.
Το live κινήθηκε σε ιδιαίτερα ήπιους ρυθμούς και για να είμαι ειλικρινής περίμενα περισσότερη ζωντάνια και λιγότερη υποτονικότητα στο ρεπερτόριο. Κατανοώ την ιδιαιτερότητα του acoustic live, αλλά πιστεύω θα μπορούσε -και έπρεπε- να επιβληθεί μουσικά πιο πολύ. Η γενική εντύπωση πάντως είναι αρκετά θετική.

Υ.Γ. *Πρώτη φορά συναντώ σε live τόσο απαράδεκτο κοινό. Μιλώ για τέτοια οχλαγωγία που μετα βίας ακουγόταν η Joanna. Σαν να πήγαν στο μπαράκι για το ποτό τους και επειδή ο dj έχει δυνατά τη μουσική, εκείνοι να μιλούν άκομη δυνατότερα για να ακούγονται. Ουστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες και συ...